NIEUWS

NIEUWE WEBSITE ONLINE

21 SEPTEMBER 2017

Vandaag werd deze vernieuwde website online gezet! Na een inspirerend traject met Hanneke van Studio Vensterbank is een nieuwe huisstijl gevormd en zijn de twee websites van Bureau Stevenson en Mindfulness-Haren samengevoegd. Ik wens je een aangename kennismaking!

 

NIEUWSBRIEF

Bekijk hier een verse  Stevenson Nieuwsbrief  met foto van de vernieuwde trainingsruimte en linkjes naar activiteiten. Neem even een kijkje en meld je aan via de link hiernaast, als je op de hoogte wilt worden gehouden van ontwikkelingen.

Hervinden van rust

Hervinden van rust

Anders dan in de natuur herstellen wij niet altijd automatisch na periodes van drukte of spanning. Waar de zee na een storm vanzelf haar rustiger ritme hervindt, is dat voor mensen een grotere uitdaging. Ons lichaam draagt nog sporen van opwinding, ons hoofd en gevoel blikken steeds terug of vooruit, waardoor weer nieuwe stress ontstaat.

read more
Doen en Zijn

Doen en Zijn

Alleen actie?
 In onze maatschappij worden actie, vooruitgang en resultaat erg gewaardeerd. Het is ook heerlijk als je je kwaliteiten kan gebruiken en iets voor elkaar weet te krijgen. Lastiger wordt het als we alleen maar ‘vooruit’ kunnen.
 We lijken steeds meer te...

read more
Vonkjes van verlangen

Vonkjes van verlangen

Wat ik als therapeute-coach opmerkte was dat je, naast aandacht voor pijnlijke ervaringen, soms ook kan beginnen met wat iemand blij maakt. Schatgraven naar wat levend en nieuwsgierig is. Je leven van daaruit vormgeven geeft kracht en levensvreugde.

read more

CATEGORIEËN

NIEUWSBRIEF ONTVANGEN?

IK WIL OP DE HOOGTE BLIJVEN