VOOR BEDRIJVEN

STRESSMANAGEMENT EN SAMENWERKING

Het belang van stressmanagement is overduidelijk. Onze maatschappij is een stuk veeleisender geworden. Stress en burn-outs komen steeds vaker voor, ook al op vrij jonge leeftijd. We streven naar een goede balans tussen werk en privé, maar hoe doe je dat? Aandacht en inzet hierbij is zinvol voor zowel werknemers als organisatie.

  • Hoe functioneren de mensen en teams binnen de organisatie?
  • Hoe houd je mensen betrokken en gezond, de werksfeer goed en productief?
  • Hoe ga je om met weerstand, verzuim/ziekte of conflicten op de werkvloer?

Het vraagt om een houding van rust en helderheid, om in alle drukte goed waar te nemen wat er speelt. Bewust en effectief kunnen reageren wordt lastiger bij chronische stress. Mindfulness Based training en coaching kan zorgen voor support en ontwikkeling.

Balans en communicatie zijn belangrijk in ons privé leven, maar ook in het contact met collega’s of mensen waarmee je professioneel werkt als coach of zorgverlener. Supervisie en coaching dragen bij aan persoonlijke en professionele ontwikkeling.

De kunst van het vragen stellen, goed luisteren en de creativiteit om een geschikt kader, woord of werkvorm te kiezen

BUREAU STEVENSON

Bureau Stevenson heeft in de loop der jaren veel kennis en ervaring opgebouwd over mensen, samenwerking en processen rond verandering. Onderzoeken waar het stagneert en waar de kansen liggen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

ONTWIKKELING

Ruimte creëren voor bezieling, visie en effectieve communicatie. De trainingen zijn persoonlijk en praktisch, gericht op stresspreventie, leiderschap, teambuilding, ontwikkeling in loopbaan en het omgaan met gebeurtenissen als ziekte, verlies en rouw.

COACHING EN (IN-COMPANY) TRAINING

Hantzen Stevenson heeft een jarenlange ervaring in consultancy, loopbaan- & levenscoaching en trainingen voor verschillende bedrijven en op verschillende niveaus, oa:  UMCG, Hanzehogeschool, BAM Techniek, Justitie, Universiteit, woningcorporaties, diverse gemeenten en onderwijsinstellingen. Regelmatig is er samenwerking met andere professionals op het gebied van gezondheid, loopbaanbegeleiding en management-development.

Begeleiding en training zijn gericht op stressmanagement, samenwerking en ontwikkeling van mensen in hun leven en werk. We gaan hierbij uit van een integratieve benadering, d.w.z. met aandacht voor de fysieke, emotionele, mentale en zingevende aspecten van het leven.

OVERZICHT AANBOD

BLAADJES - Voor bedrijven

TRAINING

Persoonlijke en professionele ontwikkeling begint met het vrijmaken van tijd voor jezelf. Wat past voor jou op dit moment?

VOGEL WATER - Voor bedrijven

COACHING

We richten ons vooral op het heden en gewenste ontwikkeling, bv. bij loopbaan, stressreductie, leiderschap en zingeving.

BIJTJE - Voor bedrijven

THERAPIE

Support bij gebeurtenissen als verlies/rouw, stress, relatie-problemen of verwerken van (vroege) levenservaringen.

blaadjes mfn min - Voor bedrijven

MINDFULNESS

Erkende trainingen voor diverse doelgroepen (o.a. Stressless 20-30). Gezonder leren omgaan met stress, piekeren of somberheid.

veilige plek compassie min - Voor bedrijven

COMPASSIE

Heartfulness draagt bij aan vervullend leven. Evenwichtiger leren omgaan met zelfkritiek, emoties en autoriteit.

relatie pinguins 1 - Voor bedrijven

RELATIES

Voor particulieren en professionals. Karakteranalyse, stressregulatie, mindfulness en interpersoonlijke mindfulness.

bankje reflectie rouw min - Voor bedrijven

VERLIES

‘Mindfulness & Rouw’ biedt handvatten aan mensen die in hun werk of privé-leven te maken krijgen met verliesverwerking.

stilte blauw bergen min - Voor bedrijven

STILTEDAG

Stilte helpt om lichaam en geest tot rust te laten komen. Verfris je aandacht door meditatie, met bekende en nieuwe oefeningen.

blaadjes groen rood 55 min - Voor bedrijven

MINDFUL 55+

Hoe geniet je van ontspanning en verstilling, hoe ga je om met verlies en verzorg je levendigheid en zingeving?

VRIJBLIJVEND
KENNISMAKINGSGESPREK?

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Natuurlijk ga ik ga secuur om met je privacy.