ZOMERWEEK MINDFULNESS

ZOMERWEEK MINDFULNESS

23-26 JULI + STILTEDAG 28 JULI

 

Soms komen we gemakkelijker toe aan tijd voor onszelf in de vakantieperiode. Misschien paste het niet eerder in de agenda en spreekt de training in compacte vorm je nu aan.

Van 23-26 juli kun je in Haren-Groningen de erkende mbsr-mbct training volgen, aangevuld met aspecten uit de Compassie training. Hierdoor versterk je een opener milde houding, die zo behulpzaam en effectief is bij het volgen van deze mindfulnesstraining. Het is mogelijk om, na een rustdag op zaterdag, ook deel te nemen aan de stiltedag op zondag 28 juli.

Een mooie retraite-week voor stilte en verdieping. We trainen ons vermogen om op een erkennende, niet-oordelende manier waar te nemen wat zich in of rond ons heen afspeelt. De kunst van het ‘zijn’ met wat zich voordoet. Je leert wat mindfulness is en oefent met verschillende meditatie-technieken. Je krijgt informatie over stressregulatie en leert enige afstand te nemen van stressvolle of sombere gedachten. Ruimte maken waardoor je opener in het leven staat en meer mindful kan omgaan met ervaringen in je dagelijks leven.

De training komt in aanmerking voor vergoeding van zorgverzekeraars, werkgever of WMO. Korting voor studenten en minima.

hangmat - Zomerweek

INFORMATIE

ZOMERWEEK MINDFULNESS

Data: 23 t/m 26 juli: 10.15-17.00 uur
28 juli voor liefhebbers gratis deelname aan de Stiltedag

Locatie: Bureau Stevenson, Haren Groningen
Tarieven: € 400 – 500,- afh. van inkomen. (incl. koffie/thee/lunch)
Afspraak maken

LIJKT HET JE WAT?

AANMELDEN