CORONA 'PROOF'

sessies en trainingen

ZO VEILIG MOGELIJK LIVE ONTMOETEN


Na een lange periode waarin vooral individueel en online kon worden gewerkt
, verheug ik me erop om weer enkele trainingen live te kunnen geven. Elkaar ontmoeten op een veilige manier. 

Er zijn geen garanties te geven wat betreft bescherming tegen Corona Covid-19. Wel zijn onze praktijkruimtes ingericht conform de RIVM maatregelen. Wat houdt dit in en wat kun je verwachten? 

  • Sessies en trainingen in een ruime geventileerde ruimte (open raam) waar we 1,5 meter afstand kunnen bewaren, en de RIVM richtlijnen volgen qua hygiene.
  • Het streven is, om alleen mensen toe te laten van wie we zoveel mogelijk kunnen verwachten dat ze niet besmet zijn met corona. Beantwoord daarom de gezondheidsvragen die je per mail ontvangt. 
  • Als je één of meer van de vragen met ‘ja’ beantwoordt, moet je je afspraak annuleren. Hier zijn uiteraard geen kosten aan verbonden.
  • Volg svp ook de andere richtlijnen die je per mail ontvangt (en kunt lezen in de praktijkruimtes).
  • Trainingen worden gegeven aan kleine groepen (max. 10 personen). Kun je 1 of meer lessen niet volgen, bv door quarantaine of een verkoudheid, dan krijg je het cursusmateriaal per mail. Ook kunnen we in die periode telefonisch contact houden.
  • Afronden training: Mocht live trainen niet meer mogelijk zijn, dan worden de laatste lessen via Zoom Pro gegeven, evt. in combinatie met individuele sessies.

NB. Het is ook mogelijk om sessies en trainingen Online of Individueel te volgen.

MEER WETEN?  Neem even contact op of maak een afspraak.  

koelte en rust 3 - CORONA proof trainingen

WAT WE NODIG HEBBEN


in deze tijd, is het vermogen om met lastige momenten om te gaan, ons hoofd koel te houden, te blijven genieten van wat mooi en prettig is, en goed voor onszelf en onze omgeving te zorgen.

We weten niet wat de toekomst brengt. We weten niet of we ziek zullen worden, of iemand waar we van houden. We weten misschien niet goed raad met vormeloze dagen. We weten misschien niet of we straks nog inkomen of een baan hebben. We weten niet wat er gebeurt met onze maatschappij.

Dit zijn heftige tijden, die niet lijken op iets dat we eerder hebben meegemaakt. Maar ik geloof erin dat stress-coaching, mindfulness en compassie ons in deze tijd tot steun kunnen zijn.

Bron: Hende Bauer

Hantzen stevenson 1 - CORONA proof trainingen

ZORGZAME AANDACHT EN HELDERHEID

Graag kijk ik met je mee wat kan helpen om je rust,
energie en plezier te hervinden en te behouden.