CORONA 'PROOF'

sessies en trainingen

ZO VEILIG MOGELIJK ONTMOETEN

Omdat het COVID-19 virus nog steeds actief is, zijn er bepaalde spelregels opgesteld om veilig te kunnen werken in de praktijk. Hoe ziet dat in deze periode eruit? 

Individuele sessies kunnen zowel live als online plaatsvinden, bijvoorbeeld voor stress-management, relatie, rouwverwerking of zingeving. 

Trainingen staan weer gepland vanaf vanaf 23 maart. Zie Agenda. Mocht de lockdown-maatregelen langer duren, dan worden de eerste lessen online gegeven. Je kunt je vast inschrijven en een afspraak maken voor kennismaking.

Uiteraard houd ik me aan de richtlijnen van RIVM en de beroepsverenigingen:

  • Sessies en trainingen vinden plaats in een ruime geventileerde ruimte (open raam) waar we 1,5 meter afstand kunnen bewaren.
  • Check vooraf de gezondheidsvragen die je per mail ontvangt. Als je één of meer van de vragen met ‘ja’ beantwoordt, moet je je afspraak annuleren. Hier zijn uiteraard geen kosten aan verbonden.
  • Volg svp ook de andere richtlijnen die je per mail ontvangt (en kunt lezen in de praktijkruimtes).
  • Trainingen worden gegeven aan kleine groepen zodra dat weer is toegestaan.
  • Kun je 1 of meer lessen niet volgen door quarantaine, dan kun je online de les bijwonen via Zoom Pro en krijg je het cursusmateriaal per mail. Ook kunnen we telefonisch contact houden.
  • Afronden training: Mocht live trainen niet mogelijk zijn, dan worden de lessen via Zoom  gegeven, evt. in combinatie met individuele sessies.

MEER WETEN?  Neem even contact op of maak een afspraak.  

koelte en rust 3 - CORONA proof trainingen

WAT WE NODIG HEBBEN


in deze tijd, is het vermogen om met lastige momenten om te gaan, ons hoofd koel te houden, te blijven genieten van wat mooi en prettig is, en goed voor onszelf en onze omgeving te zorgen.

We weten niet wat de toekomst brengt. We weten niet of we ziek zullen worden, of iemand waar we van houden. We weten misschien niet goed raad met vormeloze dagen. We weten misschien niet of we straks nog inkomen of een baan hebben. We weten niet wat er gebeurt met onze maatschappij.

Dit zijn heftige tijden, die niet lijken op iets dat we eerder hebben meegemaakt. Maar ik geloof erin dat stress-coaching, mindfulness en compassie ons in deze tijd tot steun kunnen zijn.

Bron: Hende Bauer

Hantzen stevenson 1 - CORONA proof trainingen

ZORGZAME AANDACHT EN HELDERHEID

Graag kijk ik met je mee wat kan helpen om je rust,
energie en plezier te hervinden en te behouden.