AANBOD

Stress- en Burnout coaching

Als je leven en werk intensief zijn, is het nodig dat je lichaam en zenuwstelsel voldoende kunnen herstellen. Voorkom stressklachten en burn-out.

Therapie

Therapie kan helpen om ervaringen te verwerken. Ook leer je hoe je wijzer en effectiever kunt omgaan met situaties in je leven. 

blaadjes-lucht-mindfulness

Voor bedrijven

Op zoek naar goede begeleiding voor uw medewerkers, bijvoorbeeld voor teamcoaching of om uitval door stress en burn-out te voorkomen? Bekijk dan het aanbod voor bedrijven. 

Mindfulness trainingen

Mindfullness

Je leert hoe je meer rust kunt vinden, ook als het leven veel van je vraagt. Mindfulness blijkt heilzaam bij stress, burn-out, concentratieproblemen, somberheid, (faal)angst en andere lichamelijke of psychische klachten.

kennismaking-mindfulness

COMPASSIE TRAINING

In deze verdiepende vervolgtraining na Mindfulness leer je evenwichtiger omgaan met ambitie, stress, (zelf-) kritiek en emoties. Je wordt duidelijker en warmer in contact met anderen.

blaadjes-lucht-mindfulness

Trauma Sensitieve Mindfulness

Deze speciale versie van de Mindfulness maakt gebruik van de Polyvagaaltheorie en de werking van het autonome zenuwstelsel. Je ontwikkelt meer lichaamsbewustzijn en leert om je stabiliteit, ruimte en veerkracht te vergroten.

Polyvagaaltheorie en Mindfulness

Deze bijeenkomst geeft een introductie in de Polyvagaaltheorie en de relatie met Mindfulness. We krijgen inzicht in onze lichaamsintelligentie en hoe we ons herstellend vermogen kunnen vergroten.

ACT-TSM-training

ACT richt zich op het in beweging komen vanuit waarden. TSM: Trauma-Sensitieve Mindfulness focust op verbinding tussen lichaam-gevoel-gedachten, en het soepeler leren schakelen tussen actie en rust.

blaadjes-lucht-mindfulness

Supervisie en Coaching

Voor professionals in mensgerichte beroepen. Het is een methode waarbij de therapeut, coach, docent of manager leert aan de hand van beroepservaringen.

VRIJBLIJVEND
KENNISMAKINGS GESPREK?

IK WIL OP DE HOOGTE BLIJVEN