NIEUWS

OPEN DAG

26 MEI 2019

Biotoop Haren: 1x per jaar laten we graag aan iedereen zien waarom wij deze plek zo uniek vinden. De Biotoop is één van de grootste creatieve broedplaatsen van Nederland met ateliers en werkplaatsen van o.a. kunstenaars, muzikanten, vormgevers, studiebegeleiding, juristen, een zelfoogsttuin, yogastudio’s en een frisse zeepmaker.
Ook welkom tijdens de OPEN LESSEN op 8 september a.s.

EEN WAARDEVOL JAAR

Allereerst een heel gezond, liefdevol, levend en waardevol 2019 gewenst!
Bekijk hier de – ditmaal wat persoonlijker – nieuwjaarsbrief en cursusagenda. Van harte welkom voor kennismaking.
Op mooie ontmoetingen in 2019, Hantzen Stevenson

Hervinden van rust

Hervinden van rust

Anders dan in de natuur herstellen wij niet altijd automatisch na periodes van drukte of spanning. Waar de zee na een storm vanzelf haar rustiger ritme hervindt, is dat voor mensen een grotere uitdaging. Ons lichaam draagt nog sporen van opwinding, ons hoofd en gevoel blikken steeds terug of vooruit, waardoor weer nieuwe stress ontstaat.
read more
Doen en Zijn

Doen en Zijn

Alleen actie?
 In onze maatschappij worden actie, vooruitgang en resultaat erg gewaardeerd. Het is ook heerlijk als je je kwaliteiten kan gebruiken en iets voor elkaar weet te krijgen. Lastiger wordt het als we alleen maar ‘vooruit’ kunnen.
 We lijken steeds meer te...

read more
Vonkjes van verlangen

Vonkjes van verlangen

Wat ik als therapeute-coach opmerkte was dat je, naast aandacht voor pijnlijke ervaringen, soms ook kan beginnen met wat iemand blij maakt. Schatgraven naar wat levend en nieuwsgierig is. Je leven van daaruit vormgeven geeft kracht en levensvreugde.
read more

NIEUWSBRIEF ONTVANGEN?

Natuurlijk houd ik rekening met je privacy.

 

IK WIL OP DE HOOGTE BLIJVEN