COACHING

COACHING 

Beter leren omgaan met mentale en fysieke stress
Support bij de uitdagingen en doelen in je leven

Misschien wil je meer uit het leven halen, vitaler en geïnspireerder leven. Stress- en burn-out coaching focust zich op stressreductie in lichaam, geest en gedrag. Hierdoor ontstaat meer energie en vitaliteit (lichaam), concentratievermogen (geest), zelfinzicht en zelfmanagement (gedrag). We richten ons op balans, herstel en ontwikkeling, met aandacht voor levenslessen en zingeving.

  • Effectiever omgaan met (chronische) stress en de effecten daarvan
  • Leniger omgaan met karakterpatronen (persoonlijk leiderschap)
  • Gezonde relaties ontwikkelen, thuis en op het werk
  • Verwerken van moeilijke gebeurtenissen, inspiratie en zingeving 

De coaching wordt afgestemd op jou als persoon, met de omstandigheden en doelen die op dit moment belangrijk zijn. Dat kan variëren van een kort traject – bv. aanleren van vaardigheden – tot een langer traject, als meer factoren een rol spelen bij de gewenste ontwikkeling.

Je leert gezonder omgaan met prestatiedruk, verandering en stressfactoren. Herstellen van balans, focus, authenticiteit en koersbepaling van binnenuit. Dat helpt je bij persoonlijke groei, gezondheid, zingeving en bij het maken van keuzes.

 

COACHING VOOR BEDRIJVEN

Soms is vooruitgang gewenst bij een team of afdeling. Hoe creëren we meer betrokkenheid bij het bedrijf, hoe blijven medewerkers gemotiveerd en in balans? Je wilt de samenwerking verbeteren, mensen helpen omgaan met prestatiedruk en verandering, of hen stimuleren in hun ontwikkeling. 

Lees meer over:

ACHTERGROND

Hantzen Stevenson heeft een jarenlange ervaring in consultancy, loopbaan- & levenscoaching, stress- & burnoutcoaching en trainingen voor verschillende bedrijven en op verschillende niveaus, oa:  UMCG, Hanzehogeschool, BAM Techniek, Justitie, Universiteit, woningcorporaties, diverse gemeenten en onderwijsinstellingen.

En toen kwam de dag waarop het risico

om opgevouwen in de knop te blijven

groter was dan het risico om te bloeien.

– Anais Nin

KENNISMAKEN

Van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je krijgt dan alvast een beeld van hoe we werken en kan jouw situatie en motieven rustig toelichten.

OFFERTE

Wanneer werkgever of instantie een coachingstraject wil vergoeden, maken we na kennismaking een offerte op maat.
Vragen? Neem even contact op.

LIJKT HET JE WAT?