COACHING

COACHING VOOR PARTICULIEREN

Je wilt beter leren omgaan met mentale en fysieke stress, of kan support gebruiken bij de uitdagingen en doelen in je leven. Misschien wil je meer uit het leven halen, vitaler en geïnspireerder leven. Coaching kan je hierbij helpen. We richten ons op de dagelijkse praktijk, het heden en de (gewenste) ontwikkeling.

  • Hoe verbeter ik communicatie en relaties? (relatie coaching, privé en/of in werksituatie)
  • Wat doet stress en hoe verzorg ik mijn balans? (leefstijl coaching, burn-out preventie en herstel))
  • Hoe verwerk ik moeilijke gebeurtenissen en wat helpt mij daarbij? (personal & mental coaching)
  • Hoe kan ik kwaliteiten en bezieling beter toepassen in leven en loopbaan? (loopbaan ontwikkeling)

Belangrijke vragen, vooral in periodes van stagnatie of verandering. In een coachingstraject maken we samen de balans op. Doel: ontwikkelen van helderheid, authenticiteit en koersbepaling van binnenuit. Het helpt je bij persoonlijke groei, gezondheid, zingeving en bij het maken van keuzes.

 

COACHING VOOR BEDRIJVEN

Soms is vooruitgang gewenst bij een team of afdeling in de werksituatie. Hoe creëren we meer betrokkenheid bij het bedrijf, Hoe houd je de medewerkers gezond en in balans? Je wilt de samenwerking verbeteren, mensen helpen om gezonder om te gaan met werk- en tijdsdruk, of hen stimuleren in hun ontwikkeling.
Lees meer over coaching en training voor bedrijven.

 

ACHTERGROND

Hantzen Stevenson heeft een jarenlange ervaring in consultancy, loopbaan- & levenscoaching en trainingen voor verschillende bedrijven en op verschillende niveaus, oa:  UMCG, Hanzehogeschool, BAM Techniek, Justitie, Universiteit, woningcorporaties, diverse gemeenten en onderwijsinstellingen.

En toen kwam de dag waarop het risico

om opgevouwen in de knop te blijven

groter was dan het risico om te bloeien.

– Anais Nin

KENNIS MAKEN

Van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je krijgt dan alvast een beeld van hoe we werken en kan jouw situatie en motieven rustig toelichten.

OFFERTE

Wanneer werkgever of instantie een coachingstraject wil vergoeden, maken we na kennismaking een offerte op maat.
Vragen? Neem even contact op.

LIJKT HET JE WAT?