COACHING

COACHING VOOR PARTICULIEREN

Je wilt beter leren omgaan met mentale en fysieke stress,
voorkomen of herstellen van burn-out.
of je kan support gebruiken bij de uitdagingen en doelen in je leven

Misschien wil je meer uit het leven halen, vitaler en geïnspireerder leven. Coaching kan je hierbij helpen. We richten ons op de dagelijkse praktijk, het heden en de (gewenste) ontwikkeling. 

  • Hoe verbeter ik communicatie en relaties?  (relatie-coaching, privé of in werksituatie)
  • Wat doet stress en hoe verzorg ik mijn balans?  (stress- en burn-out coaching, leefstijl coaching)
  • Hoe verwerk ik moeilijke gebeurtenissen?  (life-coaching, therapeutische support)
  • Hoe kan ik kwaliteiten en bezieling beter toepassen in leven en loopbaan?  (loopbaan ontwikkeling)

Belangrijke vragen, vooral in periodes van stagnatie of verandering. De coaching wordt afgestemd op jou als persoon, met de omstandigheden en doelen die op dit moment belangrijk zijn. Dat kan variëren van een kort doelgericht traject – bv. aanleren van vaardigheden – tot een langer traject, wanneer meer factoren een rol spelen bij de gewenste ontwikkeling.

Doelen: ontwikkelen van balans, helderheid, authenticiteit en koersbepaling van binnenuit. Het helpt je bij persoonlijke groei, gezondheid, zingeving en bij het maken van keuzes.

 

COACHING VOOR BEDRIJVEN

Soms is vooruitgang gewenst bij een team of afdeling in de werksituatie. Hoe creëren we meer betrokkenheid bij het bedrijf, Hoe houd je de medewerkers gezond en in balans? Je wilt de samenwerking verbeteren, mensen helpen om gezonder om te gaan met werk- en tijdsdruk, of hen stimuleren in hun ontwikkeling. 

Lees meer over:

ACHTERGROND

Hantzen Stevenson heeft een jarenlange ervaring in consultancy, loopbaan- & levenscoaching en trainingen voor verschillende bedrijven en op verschillende niveaus, oa:  UMCG, Hanzehogeschool, BAM Techniek, Justitie, Universiteit, woningcorporaties, diverse gemeenten en onderwijsinstellingen.

En toen kwam de dag waarop het risico

om opgevouwen in de knop te blijven

groter was dan het risico om te bloeien.

– Anais Nin

KENNISMAKEN

Van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je krijgt dan alvast een beeld van hoe we werken en kan jouw situatie en motieven rustig toelichten.

OFFERTE

Wanneer werkgever of instantie een coachingstraject wil vergoeden, maken we na kennismaking een offerte op maat.
Vragen? Neem even contact op.

LIJKT HET JE WAT?