LOCATIE BIOTOOP

Kerklaan 30 in Haren
Adres en Route  

EEN DORP IN EEN DORP

De praktijkruimtes van Bureau Stevenson | Mindfulness Haren liggen op het Biotoop-terrein in Haren. Voormalig Biologisch Centrum van de RUG, nu beheerd door Carex, biedt inmiddels ruimte voor kunst, ambacht, creativiteit, natuur en bewust leven. Zeven gebouwen met woon- en werkruimte voor 300 mensen in een groene natuurlijke omgeving.

Er zijn hier kunstenaars, biologen en allerlei bedrijven gevestigd, zoals: Studiehulp, tuinontwerp, meubelmakers, film-, foto- en muziekstudio’s, administratiekantoor, schrijvers en grafische vormgevers. De zalen in Vleugel F zijn mooie ruimtes voor congressen, cultuur en evenementen. Kortom een inspirerende woon- en werkomgeving!

NB. in overleg ook sessies en training op locatie of in de stad Groningen.

VLEUGEL G

Vleugel G is een vierkant gebouw aan de rand van het terrein. Op de eerste verdieping vind je de rustige trainings- en praktijkruimtes van Hantzen Stevenson en Mindfulness Haren. Als je hierheen komt, kun je de bordjes volgen naar G (of naastgelegen Vleugel F = kortere route).

Graag houden we rekening met de leefruimte van bewoners, bedrijven en bezoekers. Vandaar het verzoek om de auto buiten het Biotoop terrein te parkeren (zie contact pagina). Iemand bij een gebouw even afzetten kan natuurlijk wel.

ANDERE ACTIVITEITEN

 

Nog een kleine tour verder door de Biotoop: Op het Zuiderveld vind je kassen en de zelfoogsttuin Het Proefveld van Haren. In de Open Kas zijn er het Geefcafe, fotografie en kookworkshops, cursussen en pizza-avonden. Elders op het terrein kun je meedoen aan yoga, een fotografie- of schildercursus, schrijfmarathon of natuurwandeling in stilte.

In Vleugel F bevinden zich een restaurant, diverse zalen en een theater, geschikt voor bijvoorbeeld een bedrijfsevenement, congres en partijen voor groepen tot 750 personen. Neem vast een kijkje op de Biotoop-website: