MEDITEREN INTEGREREN

MEDITEREN INTEGREREN

meer ritme in het regelmatig mediteren

 

Wil je op een ontspannen en doelgerichte wijze het mediteren meer integreren in je dagelijkse levensritme? Een leuke uitdaging die je kunt aangaan in deze 6-weekse training.

Tijdens een mindfulness- of compassie-training heb je ervaren hoe het is om wekelijks in een groep te mediteren. Misschien voelde je je kalmer en helderder na de training. Als je veranderingen hebt gemerkt in je leven, kan je dit motiveren om verder te gaan met het beoefenen ervan. Soms wordt pas later een groter verlangen in je wakker om je meer in de oefeningen en het lesmateriaal te verdiepen.

De mate waarin het thuis-mediteren vorm krijgt, is afhankelijk van je levenssituatie, je persoonlijkheid en de mate waarin stress of burn-out zich heeft opgebouwd in je lichaam. Je kan dit zonder oordeel opmerken.

Heb je het mediteren en bewuste aandacht kunnen integreren in je leven?
Als je merkt dat je lichaam en geest wel een opfrisser kunnen gebruiken, heb je misschien interesse in deze korte vervolgtraining! 

ELKE DAG OPNIEUW BEGINNEN

Als je de training start is de beslissing genomen: de bewuste keuze om hier onderzoekend en gericht mee bezig te gaan. Met bekende en nieuwe oefeningen mediteer je wekelijks in een groep, een rustpunt voor jezelf. 

Met open nieuwsgierigheid en een compassievolle houding onderzoek je ook je motivatie, waarden en drijfveren. Je krijgt meer zicht op persoonlijke eigenschappen en de patronen die verstorend of juist behulpzaam voor je kunnen zijn. Zo ontwikkel je meer rust en houvast in jouw eigen meditatie-beoefening.

INFORMATIE

MEDITEREN INTEGREREN

Data: 13, 20, 27 mei, 3, 17 en 24 juni, 19.30-21.30 uur

Locatie: Bureau Stevenson, Haren Groningen
Tarieven: € 250 – 295 (afhankelijk van inkomen) 
Afspraak maken

LIJKT HET JE WAT?

AANMELDEN