COMPASSIE TRAINING

MINDFULNESS TRAINING

START 25 EN 26 SEPTEMBER

MINDFULNESS MBSR/MBCT

is een effectieve training voor het ontwikkelen van vaardigheden in het omgaan met stress, emoties en/of pijn. Deze wetenschappelijk onderbouwde training blijkt waardevol voor mensen met klachten als burn-out, depressie of stress. Ook mensen zonder specifieke psychische klachten kunnen baat hebben bij de trainingen.

Het is een training van aandacht en bewustzijn.
Je ontwikkelt meer zelfkennis, lichaamsbewustzijn en balans. Je leert je zintuigen te openen voor indrukken op dit moment. ​Sneller herstellen van de dagelijkse drukte en stress, meer in contact met jezelf en je omgeving. In het proces van verstilling leer je ook kijken naar patronen waarmee je hebt leren reageren op gebeurtenissen. Soms ontstaan er nieuwe keuzemogelijkheden door meer innerlijke rust en ruimte in jezelf toe te laten. ​

Je krijgt achtergrond- en lesmateriaal (incl. audio-bestanden) mee naar huis, zodat je de oefeningen ook regelmatig thuis kunt doen. Hierdoor vergroot je het effect van de training.

Mindfulness is ook geschikt voor op het werk, voor speciale doelgroepen of in het onderwijs. Trainingen op locatie in overleg. Meer over mindfulness.

NB. Je kunt de Mindfulness training volgen in groepsverband, als individuele training of met een tweetal. Informeer naar de mogelijkheden en tarieven.

INFORMATIE

Weken: 9 lessen van 2,5 uur vanaf 25 of 26 september
A. 25 sept, 2, 9, 16, 30 okt., 6, 13, 20 en 27 nov. (niet op 23 okt.)
B. 26 sept., 3, 10, 17 okt, 7, 14, 21 nov., 12 en 19 dec.
Tijdstip: 19.30 – 22.00 uur
Locatie: Stevenson – Mindfulness Haren
Tarieven: particulier € 350 – € 550 afhankelijk van inkomen (korting studenten en minima), zakelijk € 750 excl. 21% btw

bekijk tarieven
bekijk locatie

LIJKT HET JE WAT?

AANMELDENKENNISMAKINGSGESPREK