STRESSREGULATIE EN COMMUNICATIE

Module 3: verdiepingsdagen en coaching


STRESSREGULATIE EN COMMUNICATIE IN DE PRAKTIJK

Deze module is onderdeel van de Jaartraining Stressregulatie en Communicatie.

 

In de eerste module bouw je ervaring op met stressregulerende oefeningen en lichaamsbewustzijn. In de tweede module leer je dit toepassen in de verbinding en communicatie met anderen. 

De 3e module is gericht op het verder verdiepen van het geleerde in je leven en werk.

Door extra 1-daagse masterclasses en individuele coaching verdiep je je verder in deze materie, en reflecteren we op je ervaringen in de dagelijkse praktijk. Je ervaart wellicht hoe je vanuit  balans en verbinding creatiever kunt vormgeven aan je leven. De planning en invulling wordt vastgesteld in overleg met de deelnemers van module 1+2, een proces van co-creatie.

 

Over de trainer

 

“Ik heb jarenlang training en opleidingen gegeven op het gebied van lichaamsgerichte psychotherapie, communicatie, coaching en zingeving. Later kwamen daar mindfulness, stressmanagement, supervisie en traumatherapie bij. Overeenkomst is de samenhang tussen lichaam, geest, gedachten en bewustzijn, en de praktische zingevende toepassing hiervan in het dagelijks leven.

Vanuit deze achtergrond – en mijn passie voor werkelijk contact en open dialoog – geef ik met veel plezier training en coaching aan professionals en anderen die zich die zich op dit gebied willen ontwikkelen.”

Hantzen Stevenson

 

Jaartraining ‘Stressregulatie en Communicatie’

 

Deze jaartraining bestaat uit 3 modules,  die ook los kunnen worden gevolgd.

Mindfulness en Stressmanagement hebben een waardevolle invloed op onze gezondheid en levensplezier. En ook op de houding waarmee we relateren, spreken en luisteren. De inzichten en praktische oefeningen dragen bij aan balans, welbevinden en verbondenheid. In deze intensieve maatschappij is het waardevol om hierin te blijven ontwikkelen.

  • Herstel balans en veerkracht
  • Vergroot plezier, eigenheid en zingeving in leven en werk 
  • Leer soepeler en wijzer relateren en communiceren

Opzet overige modules

Module 1:
Mindfulness en Stressregulatie

Leer soepeler bewegen tussen actie en rust. Neuro-fysiologische kennis wordt gecombineerd met ervaringsgerichte Mindfulness oefeningen.  

 

 

Module 3:
Stressregulatie en Communicatie in de praktijk

Verdiep het geleerde in je leven en werk. Je ervaart hoe je door de opgedane inzichten en praktische handvatten creatiever leert vormgeven aan je leven.

Aanmelden

Kom in balans. Voor meer levensgemak, zingeving en veerkracht.